Laden ...

Hoe vind ik een goede webhosting?

Het maken van een website is makkelijk, hem online & veilig houden iets anders. Waar moet u naar uitkijken als u op zoek gaat naar een goede webhosting? We geven tips op gebied van veiligheid, snelheid, service en optimalisatie voor zoekmachines.

De prijs

Neem een kijke op internet en u zult zien, voor vijf euro of minder is uw website reeds gehost. Wees wel bewust dat de kwaliteit hiervan vaak serieuze wensen overlaat. Krijgt u problemen met uw website? Dan duurt het uren, dagen of zelfs weken voordat u hier een antwoord op krijgt. 'If you pay peanuts, you get monkeys’.

Veiligheid

Kies een hosting die u een veilige website aanbiedt. Hoe ziet u dit? Veilige websites met een zogenaamd SSL-certificaat herkent u aan de "https://" in het begin van de url.

Zoekmachine

Ga voor een hosting die ervoor zorgt dat uw website mogelijk hoog belandt in de zoekresultaten van Google. Het bedrijf dat uw website host, kan uw website niet zomaar op nummer één krijgen. Kies daarom voor een hosting die een goede on-page SEO, laadsnelheid en beperkte grootte aanbiedt.

E-mail

Uw e-mail is verbonden met uw website. Zorg ten eerste dat u een gepersonaliseerd e-mailadres heeft zoals “uwnaam@naamvanuwbedrijf.be”, vermijd het gebruik van “naamvanuwbedrijf@gmail.com”.

Wat biedt COMM.RADE aan?

  • Voor onze hosting werken wij samen met een compact bedrijf voor webhosting. In geval van problemen, kunnen wij deze meteen contacteren en krijgen we binnen de 24 uur antwoord.
  • Bedrijven zijn vaak het slachtoffer van spam. Om dit tegen te gaan, installeren wij spam-blockers.
  • Ieder jaar doen wij een on-page SEO check-up. Zo zorgen wij dat uw website makkelijker wordt gevonden in zoekmachines.
  • Wilt u iets kleins veranderen, vraag het ons en we doen dit met veel plezier. U ontvangt geen factuur voor deze kleine karweien.
Keer terug naar
de collectie blogs