WebdesignEen goede website is een vereiste, het is immers de online voorgevel van uw zaak. het zet meer (potentiële) klanten aan om een bezoekje te brengen, zich te laten prikkelen en over te gaan tot actie.

Onze website wordt het verlengde van uw zaak. Via een gebruiksvriendelijk systeem kan u zonder enige kennis van programmeren zelf aan de slag.

Is uw website klaar? Dan blijft COMM.RADE het verder opvolgen. Krijgt u te maken met spam of hackers? Dan wordt dit opgelost. Ontdekt u zelf technische problemen? Contacteer ons en heeft binnen de 24 uur een antwoord.

webdesign & websites maken | riemst


Website op maat


Een goede website is een vereiste, het is immers de online voorgevel van uw zaak; een stijlvolle website zet meer mensen aan om een bezoekje te brengen. Online loopt de tijd ongelooflijk snel en een website van enkele jaren, noemt men al ouderwets.

Bij COMM.RADE maken we websites op maat. We benutten geen standaard-templates die voor iedereen wordt gebruikt. Per klant vertrekken wij vanaf nul, iedere klant, en zaak, is immers uniek.

De basis van een website is altijd een template die voldoet aan alle vereisten en wensen van de klant.

Indien gewenst, krijgt iedere werknemer zijn/haar gepersonaliseerde email-adres.

Dankzij een toegankelijke pagina is het bedrijf altijd online bereikbaar voor nieuwe klanten.

Het bedrijf krijgt zelf de mogelijkheid om content toe te voegen aan de website. Er is geen kennis van programmeren vereist.

Een jaar lang blijft de website online staan en wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates en beveiliging.

De huisstijl van het bedrijf wordt overgenomen (en uitgebreid) op de website. Zo blijven de herkenbare elementen zoals kleuren, lettertypes, e.d. aanwezig.

Ieder jaar wordt deze geëvalueerd en bijgestuurd. Dit bevordert de vindbaarheid van de website door verschillende zoekmachines.

Uw bedrijf en merk blijft altijd gelinkt aan een makkelijke domeinnaam.

De website werkt perfect op smartphone, tablet, pc en laptop.

Er komt een jaarlijkse rapportage van het aantal bezoekers op de website.

Alle diensten en nieuwigheden van het bedrijf kunnen worden gedeeld via de sociale media.

We nemen het zekere voor het onzekere. Op vaste tijdsstippen wordt de website volledig gekopieerd. Mochten hackers schade aanrichten aan uw website, dan is dit probleem binnen de 24 uur opgelost.


Na veel CMS-systemen te hebben geprobeerd, gaat onze voorkeur naar MODX Revolution. 

  • Er is t.o.v. CMS-systemen minder/geen kans op hacking
  • The sky is the limit, er zijn geen grenzen op de mogelijkheden van een MODX-site.
  • De community is zeer hulpvaardig en bereikbaar, bij problemen hebben we snel een oplossing.
webdesign & websites maken | riemst


Onderhoud website


webdesign & websites maken | riemst

Hosting


In samenwerking met een Websolid hosten wij uw website. Deze nauwe samenwerking garandeert een vlotte service en snellere oplossingen bij problemen!


webdesign & websites maken | riemst

Spamfilter


Een Nigeriaanse prins belooft u een fortuin in ruil voor een paar honderd euro. Klinkt mooi maar met een spamfilter zijn ongewenste mails in uw Inbox verleden tijd.


webdesign & websites maken | riemst

SEO


Ieder jaar checken wij hoe goed uw website scoort op Google. Wij garanderen een score van minstens 85/100. Geslaagd met grote onderscheiding!


webdesign & websites maken | riemst

24 uur


Heeft u problemen, vragen of opmerkingen? Mail of bel ons en u krijgt binnen de 24 uur een antwoord.SEO: Search Engine Optimization


U bent benieuwd naar de opstelling van de Rode Duivels voor het komende WK. Open Google en typ in "Rode Duivels opstelling WK", er verschijnen suggesties van de Belgische Voetbalbond, verschillende kranten en blogs. Na enkele clicks heeft u een antwoord maar hoe weet Google welke websites het moet tonen? 

Google analyseert websites a.d.h.v. vier criteria: techniek; de opbouw van de website, inhoud; de informatie die uw website bevat, links; naar wat uw website verwijst & interactie; hoe gaan gebruikers om met uw website. Via SEO (Search Engine Optimization) bouwen we website die Google 'geweldig vindt en hoger scoort. We optimaliseren de website voor de zoekmachine.

Wil je meer weten over SEO? Contacteer COMM.RADE hier of lees meer hier.

webdesign & websites maken | riemst


GRATIS BIJ IEDERE WEBSITE


SEO Audit

We doen een uitgebreide audit van uw website: wat is de laadsnelheid, gebruik je keywords in je metadescription, is er een duidelijke structuur (H1-, H2-,...tags) voor de zoekrobot, zijn je afbeeldingen geoptimaliseerd, werking van de browsercache... Na deze analyse weten we perfect wat de pijnpunten zijn.

On-Page SEO

Op basis van de audit gaan we de website technisch helemaal optimaliseren. Bovendien zorgen we voor een duidelijke structuur met de juiste zoekwoorden op de webpagina's zodat de Google-robot begrijpt wat u te vertellen heeft.MAANDELIJKS SEO PAKKET


Off-Page SEO

Linkbuilding blijft belangrijk voor Google. Hoe meer links er naar jouw website leiden, hoe beter voor de Google-resultaten. Komen de links van websites die Google beschouwt als zeer goede websites, dan komt dat uw ranking extra ten goede. Met een goede linkbuildingcampagne zorgen wij ervoor dat uw website stijgt in de resultaten.

Bloggen

Google houdt van nieuwe informatie. Wij zorgen op regelmatige basis voor nieuwe content die de juiste zoekwoorden bevat en nauwkeurig links legt naar vooraanstaande websites. Met onze copywriting-skills houden we uw lezers én Google geboeid!Aan de slag met je nieuwe website?


Wil je zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe website? Heb je meer vragen over wat een website een goede website maakt? Contacteer dan Roel en Florian van COMM.RADE voor een eerste vrijblijvend gesprek en kennismaking.Icons made by dDara from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina