Laden ...
Roel Smits

Creatief Marketeer

In 2013 zette ik een eerste stap als Public Relations Specialist bij Graco bvba te Maasmechelen. Als interim werkkracht heb ik hier 1,5 jaar veel waardevolle ervaring opgestoken. Hierna heb ik 1,5 jaar gewerkt als Grafische Vormgever bij Toro nv in Leuven. Na deze periode besloot ik om Toro te verlaten voor een onvergetelijke wereldreis.

Deze wereldreis heb ik gedeeltelijk met Florian doorlopen en is ook meteen de voedingsbodem van ons communicatiebureau COMM.RADE. Wij voelen ons helemaal klaar om zelfstandigen en KMO's te helpen met alle vormen en aspecten van de communicatie. We doen dit met overtuiging, trots en kameraadschap. Alleen zo worden we 'commeraden'!


Leeftijd:
Telefoon: +32 486 96 04 56
Skillset:Graphic Design,
Web Development en E-mailmarketing
Geheim talent: Salsadanser

Waar wij voor staan?

Overtuigd dat doelgerichte marketing, heldere communicatie en meetbare doelstellingen altijd leiden tot de beste resultaten.

Team van COMM.RADE
Florian Herben

Content Marketeer

Na mijn opleiding vertrok ik, rugzak aan, op reis naar Zuid-Amerika. Het continent dat op zijn eigen is, Ché Guevara aanbidt, weet wat wijn en ellende is maar toch een glimlach op het aangezicht tovert. Gedurende deze reis van zes maanden groeide het idee voor het oprichten van een communicatiebureau in België.

Tijdens mijn carrière bij COMM.RADE was ik ook actief Atlas Copco en Het Belang van Limburg. Net zoals onze commeraden zijn dit twee bedrijven die ernaar streven om een grote impact te creëren.


Leeftijd:
Telefoon: +32 486 96 04 56
Skillset: Content Strategy,
Search Engine Marketing en Copywriting
Geheim talent: Keukenprins

Wat wij willen bereiken?

Wij blijven het aanspreekpunt voor al uw vraagstukken over marketing en communicatie.

Team van COMM.RADE

Contacteer ons