Laden ...

COMM.RADE, wie?

Leer de kameraden van COMM.RADE kennen

het verhaal van

logo COMM.RADE


In het voorjaar van 2016 zijn we allebei op wereldreis vertrokken. Roel begon in de Filipijnen, Florian ging naar Argentinië. Heel wat avonturen, verhalen en maanden later kwamen we elkaar tegen in Quito, Ecuador. Het begin van spectaculaire belevenissen in broederschap.
De mooiste overwinning was de trektocht naar een van de zeven wereldwonderen; Machu Picchu. Enkele weken hierna ontstond het idee om de uitdaging aan te gaan en een eigen communicatiebureau te starten.
Wij geloven in de kracht van de communicatie om meer bekendheid te verwerven, een sterkere positie te veroveren en meer aantrekkingskracht te genereren. Wij helpen u om een sterke band te creëren en te onderhouden met (toekomstige) klanten. Wij realiseren dit via online en offline communicatie activiteiten zoals Webdesign, Sociale Media, Print, Reclame, Branding en andere.
We willen het aanspreekpunt zijn voor al uw communicatievraagstukken met in het achterhoofd, deze drie waarden.
  • Scoren in Google, reclame via flyers of sociale media ... op al uw vragen bieden wij een antwoord.
  • Geen kant en klare oplossingen. Al onze projecten worden afgestemd op maat van het bedrijf.
  • Duidelijkheid over prijzen, tijdsduur en resultaten. U weet perfect wat u kan verwachten!

COMM.RADE IN VIER CIJFERS


254
Projecten volbracht
76
Tevreden klanten
999
Koppen koffie
255
Goede Ideeën

Roel Smits

Grafisch Ontwerp95%
Branding & Positionering 90%
Search Engine Optimization 90%
Webdesign 85%

In 2013 zette ik een eerste stap als Public Relations Specialist bij Graco bvba te Maasmechelen. Als interim werkkracht heb ik hier 1,5 jaar veel waardevolle ervaring opgestoken. Hierna heb ik 1,5 jaar gewerkt als Grafische Vormgever bij Toro nv in Leuven. Na deze periode besloot ik om Toro te verlaten voor een onvergetelijke wereldreis.

Deze wereldreis heb ik gedeeltelijk met Florian doorlopen en is ook meteen de voedingsbodem van ons communicatiebureau COMM.RADE. Wij voelen ons helemaal klaar om zelfstandigen en KMO's te helpen met alle vormen en aspecten van de communicatie. We doen dit met overtuiging, trots en kameraadschap. Alleen zo worden we 'commeraden'!

Roel Smits

Roel Smits

Chief Creative


Florian Herben

Social Media & Content strategy95%
Copywriting & Storytelling 90%
Online Advertising85%
Webdesign 85%

Na mijn opleiding vertrok ik, rugzak aan, op reis naar Zuid-Amerika. Het continent dat op zijn eigen is, Ché Guevara aanbidt, weet wat wijn en ellende is maar toch een glimlach op het aangezicht tovert. Gedurende deze reis van zes maanden groeide het idee voor het oprichten van een communicatiebureau in België.

Ik werkte als communicatieverantwoordelijke bij Carbon Sense City Spa; een wellness gelegen in het centrum van Genk. In dit familiebedrijf leerde ik de uitdagingen van het zelfstandige leven kennen en besliste ik: "Dit wil ik ook!".

Florian Herben

Florian Herben

Chief Content


Contacteer ons