Pappers Media Support


Pappers Media Support

Een vriend aan huis bij ComM.Rade en een klant van het eerste uur. Pappers media Support is gespecialiseerd in het leveren van diensten voor verhuurbedrijven in de audiovisuele sector.

De feeling voor het werken met 'licht & geluid' had Koen Pappers al snel te pakken. Al op het middelbaar koos hij ervoor om geen klassieke ASO-, TSO- of BSO-opleiding te volgen maar ging meteen voor de richting lichts- & geluidstechnicus. Hij volgde kort nog een opleiding aan het departement PXL-Music in Hasselt maar koos al snel voor het zelfstandige leven. Sindsdien is hij werkzaam op verschillende soorten events, van een fuif georganiseerd door de plaatselijke harmonie tot belgische festivals met meer dan 60.000 bezoekers per dag.


Een logo dat 'licht en geluid' uitstraalt

Opvallen is essentieel in de grote wereld van het licht en geluid. Er is veel concurrentie, zowel van zelfstandigen, als van mensen die dit als bijberoep doen. Opvallen en herkenbaarheid staat gelijk aan meer opdrachten. Ten eerste moest het herkenbaar zijn, een grote groene letter P met een geluidsgolf erin? Zonder twijfel, dat is Pappers Media Support. Het logo heeft een zwarte achtergrond, wat verwijst naar de kleur van de werkkledij van podiumtechnici. Voor het naamgedeelte werd gekozen voor een lettertype met een duidelijke en afgeronde toon. Hierin werd ook het symbool van een drukknop verwerkt, een knipoog naar het digitale aspect van de job.

Pappers Media Support


"Zeer tevreden, goede service en duidelijke communicatie met de klant."

- Koen van Pappers Media Support -Naamkaartjes

Het kleurgebruik werd verder doorgetrokken naar het naamkaartje. Bij de voorzijde staat het logo hier centraal voor de herkenbaarheid. De achterzijde bevat veel informatie maar zowel een nieuwe klant, een potentiƫle opdrachtgever of iemand die nog een betaling moet verrichten aan Pappers Media Support is gebaat bij dit kaartje. Alle noodzakelijke informatie is aanwezig. Om de matte zwarte achtergrond een beetje diepgang te geven, werd gekozen voor een patroon van lijnen die zowel drie-, vier- als zeshoekig overkomen. Deze vorm komt vaak voor in de opbouw van podia.

Pappers Media Support

Sociale Media

Facebook: @ComM.RadeRiemst
Instagram: @comm.rade
LinkedIn: COMM.RADE

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring