Pappers Media Support

Een vriend aan huis bij ComM.Rade en een klant van het eerste uur. Pappers media Support is gespecialiseerd in het leveren van diensten voor verhuurbedrijven in de audiovisuele sector.

De feeling voor het werken met 'licht & geluid' had Koen Pappers al snel te pakken. Al op het middelbaar koos hij ervoor om geen klassieke ASO-, TSO- of BSO-opleiding te volgen maar ging meteen voor de richting lichts- & geluidstechnicus. Hij volgde kort nog een opleiding aan het departement PXL-Music in Hasselt maar koos al snel voor het zelfstandige leven. Sindsdien is hij werkzaam op verschillende soorten events, van een fuif georganiseerd door de plaatselijke harmonie tot belgische festivals met meer dan 60.000 bezoekers per dag.Ontwerp logo & huisstijl

Opvallen is essentieel in de grote wereld van de podiumtechnici. Er is veel concurrentie, zowel van zelfstandigen, als van mensen die dit als bijberoep doen. Opvallen en herkenbaarheid staat gelijk aan meer opdrachten. Ten eerste moest het herkenbaar zijn, een grote groene letter P met een geluidsgolf erin? Zonder twijfel, dat is Pappers Media Support. Ten tweede heeft het logo op een zwarte achtergrond, absoluut een must als technieker. Voor het naamgedeelte van het logo werd gekozen voor een lettertype met een duidelijke en afgeronde toon. Hierin werd ook het symbool van een drukknop verwerkt, een knipoog naar het digitale aspect van de job."Zeer tevreden, goede service en duidelijke communicatie met de klant."

- Pappers Media Support -Ontwerp naamkaartjes

Het kleurgebruik werd verder doorgetrokken naar het naamkaartje. Bij de voorzijde staat het logo hier centraal voor de herkenbaarheid. De achterzijde bevat veel informatie maar zowel een nieuwe klant, een potentiƫle opdrachtgever of iemand die nog een betaling moet verrichten aan Pappers Media Support is gebaat bij dit kaartje. Alle noodzakelijke informatie is aanwezig. Om de matte zwarte achtergrond een beetje diepgang te geven, werd gekozen voor een patroon van lijnen die zowel drie-, vier- als zeshoekig overkomen. Deze vorm komt vaak voor in de opbouw van podia.

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
Belgiƫ