Laden ...

COMM.RADE zkt. bedrijf of KMO

Gelukkige Valentijn!!! De komende dagen is alles een klein beetje liefde maar bij ons is dat iets vaker het geval. We zijn nauw betrokken bij de zaak van onze klanten. Op deze manier geloven wij erin dat onze zakenpartners ook onze commeraden worden.

Liefde is ... alles doen voor elkaar

In de liefde is het fijn als u tijd kan maken voor de belangrijkere zaken. Kiest u voor een website van bij ons, dan kan u deze 100% uit handen geven. U heeft geen vlotte pen? Dan verzorgen wij de teksten. Heeft u geen goede afbeeldingen? Wij komen foto's maken. Voor ieder facet van de website kan u een beroep doen op ons.

Liefde is ... eerlijk zijn

In de liefde moet je eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Zit u met ideeën of vragen over uw communicatiebeleid? Laat het ons zeker weten! Zo tillen we samen uw communicatie naar een hoger niveau.

Liefde is ... aftrekbaar

Zo'n titel trekt de aandacht wel even. Echte liefde mag niks kosten. Onze dienstverlening voor uw bedrijf valt onder reclame en promotie, en deze activiteiten zijn fiscaal aftrekbaar.

Liefde is ... er 24 uur per dag voor elkaar zijn

In de liefde moet u zich kwetsbaar durven opstellen en daarom doen wij alvast een toegeving. We zijn niet 24/7 bereikbaar, soms zitten we in vergadering of zijn we even bezig aan een project dat 100% onze aandacht nodig heeft. We checken meerder malen per dag onze mail en voicemail. U heeft dus altijd binnen de 24 uur een antwoord.

Liefde is ... herinneringen koesteren

Echte liefde doet u helemaal het noorden kwijtraken. Het is altijd goed dat er iemand zijn hoofd erbij houdt. Zo houden wij een kopie bij van alle bestanden die voor u gemaakt zijn. Een website bij ons wordt ook zorgvuldig opgeslagen. Eerst is er de hosting, deze is dus altijd in veilige handen. Ten tweede kunnen wij, in het geval van hacking, uw website snel terug online krijgen.

Keer terug naar
de collectie blogs