Reclame

De boodschap brengen bij het juiste publiek, dat is waar reclame voor staat.

 • Strategie: 
  Eerst bespreken we de juiste manier waarop we uw bedrijf, product of dienst in de kijker kunnen zetten. Samen bespreken we dit en stippelen we samen een mediaplanning uit.
 • Concept: 
  Hierna werken we samen het visuele en inhoudelijke aspect in detail uit en selecteren de juiste media; overeengekomen in de mediaplanning, om deze vorm te geven.
 • Advertenties: 
  Naast alle online-mogelijkheden is de tastbare advertentie in de krant nog steeds een grote troef in elke reclamecampagne. We overlopen samen hoe zeer het bereik de kost waard is.
 • Persberichten: 
  De aandacht van de pers krijgen zonder advertentieruimte aan te schaffen is mogelijk maar één van de grootste uitdagingen in een reclame-campagne.
 • Promomateriaal: 
  Zaken die u ook na uw campagne kan uitdelen of tentoonstellen. Samen werken we uit welke het beste bij u past.
webdesign

“Creativity without strategy is called art, creative with strategy is called advertising” – Prof. Jef L. Richards –


Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
België