Quality Hair Design


Quality Hair Design - Maasmechelen, Limburg

Quality Hair Design is een haarwerksalon gelegen te Maasmechelen. Twee artsen en twee haarwerksters helpen hier personen van alle leeftijden met haaruitval door medische of genetische aandoeningen, chemo-therapie, etc. Onder het motto van een professionele begeleiding, duurzame materialen en discretie verzorgen zij de haarprotheses van hun gasten.


Website 

Zuiver, strak en professioneel, zo werken ze bij Quality Hair Design, zo oogt ook hun website. De website bevat de noodzakelijke pagina's (Over ons, Diensten, Colletie, Blog, Contact). De huisstijl werd verder doorgetrokken. De website oogt wit (zuiverheid, neutraal en hoop) en verschillende malen komen de sterren; wat staan voor kwaliteit, terug naar voren.

Met behulp van de nieuwste technieken en materialen worden de haarprotheses gemaakt. Belangrijk is om deze trends op te volgen. Quality Hair design moet inhoudelijk zelf zaken kunnen aanpassen. Via een Content Management System krijgen zij toegang tot de website en kunnen deze aanpassen zonder over enige kennis te beschikken. Via dit systeem is er ook ruimte voorzien om een blog op te starten.

Neem een kijkje op hun website

Quality Hair Design - Maasmechelen, Limburg


"Jongens, dit is wat ik zocht!"

- Quality Hair Design -Logo en huisstijl voor haarwerken

Quality Hair Design - Maasmechelen, Limburg

Quality Hair Design moest uitspringen tussen al de haarwerksalons die er zijn. De gouden ster op de achtergrond staat voor de Quality. De twee vrouwen op de voorgrond staan beiden voor het hair design. Beide vrouwen zijn hetzelfde, ze vervagen in elkaar. De vrouw die naar links kijkt, draagt een haarprothese die niet van echt te onderscheiden is. De vrouw die naar rechts kijkt, draagt een turban, een hoofd-accessoire die ze ook verkopen.

Voor de kleuren werd er gekozen voor wit en goud. Het witte staat voor zuiverheid, neutraliteit en hoop, de gouden kleur staat voor de uitstekende kwaliteit que service.


Ontwerp naamkaartjes

Het logo werd overgenomen, verder waren er volgende wijzigingen:

  • Het lettertype van het logo werd ook gebruikt voor heel het naamkaartje.
  • De achtergrond is een wit en roze marmer, iets waar voor een mooi en licht reliĆ«f zorgt.
  • Op de achterkant werden vijf kernbegrippen geformuleerd. Deze worden voorzien van een gouden ster, wat terugslaat op de uitstekende service en kwaliteit die zij leveren.
Quality Hair Design

Bedrukking ramen

Quality Hair Design ligt aan een steenweg. Op een dag rijdt er veel verkeer langs en dus is de thuisbasis zelf de ideale locatie om reclame te maken. We kozen voor een one way vision sticker op de grote ruit die uitkijkt op de baan. Deze heeft volgende voordelen:

  1. De stickers geven vanaf de baan een duidelijk beeld  van hun logo en diensten.
  2. Je kan niet naar binnen kijken maar dankzij one way vision kun je wel naar buiten kijken.
  3. Het materiaal is bestand tegen wind en regen. Toch kan je, als je weet hoe, deze makkelijk verwijderen.
  4. Met een licht-vochtige doek is het materiaal makkelijk schoon te houden.
Quality Hair Design - Maasmechelen, Limburg

Sociale Media

Facebook: @ComM.RadeRiemst
Instagram: @comm.rade
LinkedIn: COMM.RADE

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring