Onder De Brug


ComM.Rade - Onder De Brug

In 1940 was Vroenhoven één van de eerste dorpen die zou worden betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. Het doel van de Duitsers was de brug over het Albertkanaal innemen die belangrijk zou zijn voor de bevoorrading van de campagne. Bij de terugtrekking van het Duitse leger in 1944 werd deze brug opgeblazen. In 1947 werd er een betonnen vervangbrug aangelegd.

Sinds 2011 is de hele locatie volledig omgebouwd. Er werd een nieuwe brug aangelegd met een heel belevingscentrum eromheen. Onder De Brug Vroenhoven is een museum met als thema's Wereldoorlog 2 & het Albertkanaal.

Onder De Brug is de Brasserie en evenementenlocatie gelegen aan dit museum. Overdag kun je hier met een schitterend uitzicht over het Albertkanaal een glaasje drinken en iets eten eten van het menu. 's Avonds is deze locatie de uitgelezen plek voor congressen, bedrijfsfeesten, huwelijken, technofeesten, e.d.


Ontwerp Menu

Na enkele jaren wilde Onder De Brug toe aan een grafische verfrissing. We maakten volgende zaken:

  • Een nieuwe brochure voor bedrijven en particulieren.
  • Zowel inhoudelijk als grafisch kreeg het menu een make-over.
  • Verschillende flyers werden gemaakt ter promotie van verschillende event; moeder- en vaderdag, Pasen, WK 2018, etc.

Het logo werd gemaakt door een andere firma. We houden bij al onze ontwerpen rekening met de huisstijl, kleuren en lettertypes.

Onder De Brug


"Leuk ... helemaal leuk!"

- Onder De Brug -Grafisch Ontwerp

Regelmatig krijgen we nog projecten binnen van Onder De Brug. Een greep uit het gamma:

  1. Moederdag; een speciale dag vol leuke activiteiten voor moeders werd bekendgemaakt met deze folder.
  2. WK Matchen; De Rode Duivels konden in volle glorie worden aanschouwd op een groot buitenscherm. Op verschillende plaatsen in de regio werden posters gehangen.
  3. Ontbijt aan het water; Iedere zondag genieten van een heerlijk ontbijt met een fenomenaal uitzicht! Dat kan en met een juiste folder werd het ook bekend gemaakt.
  4. Visitekaartjes; Leuk vouwkaartje om mee te geven aan gasten.

 

ComM.Rade - Onder De Brug
ComM.Rade - Onder De Brug
ComM.Rade - Onder De Brug
ComM.Rade - Onder De Brug

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina