Manduco


ComM.Rade - Manduco

De stad Lima is een ware metropool, het is één van de grootste steden in Zuid-Amerika gelegen aan de Stille oceaan. De stad is onderverdeelt in meer dan veertig verschillende districten die in totaal ruim acht miljoen inwoners bevatten. Van al die wijken schiet Barranco eruit op gebied van authenticiteit. Het is een volkse buurt die zijn lokale charme heeft weten behouden en gezonde hoeveelheid toerisme toelaat. Vergelijk het met de Jordaan van Amsterdam, Montmartre in Parijs of Notting Hill in Londen. 

Stefano is een Italiaanse  man die in 2014 zijn geboorteland vaarwel zei om in Lima (Peru) zijn jongensdroom waar te maken. Al snel bouwde hij een pittoresk restaurant  met  zelfgemaakte  pasta’s in de wijk Barranco. De zaak liep goed maar een echt succesverhaal bleef verlopig uit."Thanks a lot boys, you did great work!"

- Manduco -Campagne

Een echte focus op één probleem was niet nodig. Verschillende elementen waren aanwezig en in orde maar deze hadden nood aan een beetje finetuning.

  • Dankzij een volledig uitgewerkte strategie via sociale media trekt hij meer toeristen en klanten aan. Voor hem kozen we facebook en TripAdvisor
  • We ontwierpen naamkaartjes en flyers en verdeelden deze bij verschillende hotels en hostels in Lima.
  • Om zijn restaurant meer te laten opvallen in het straatbeeld, ontwierpen wij een banner die aansloot bij zijn visie maar niet uit het straatbeeld sprong.
  • De uitwerking van zijn nieuwe menu liet te lang op zich wachten maar dankzij ons kwam dit in een stroomversnelling. Met en duidelijk overzicht, een eigen stijl en meer opties waant de klant zich in het hartje van Italië.
ComM.Rade - Manduco

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina