Loyen Stefan


ComM.Rade - Loyen Stefan

Stefan Loyen is een vakman pur sang. Al enkele jaren is het bedrijf een familiebedrijf. Wie belt voor een afspraak, heeft regelmatig de moeder aan de telefoon die mee de agenda en planning verzorgt. Ook zijn zoon is al enkele jaren betrokken bij het bedrijf.

Je kan dit bedrijf altijd bereiken voor:

  • Voegwerken.
  • Uitkappen en uitslijpen.
  • Gevelherstellingen.
  • Zandstralen.
  • Hydrofuge.
  • Kaleien.


"Ziet er al een stuk beter uit, merci he mannen."

- Loyen Stefan -Banner

De beste reclame voor een bouwbedrijf zijn haar verwezelijkingen. Zeker bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in voegwerken, is het voor- en na-resultaat van belang. Om te laten zien welke firma hiervoor verantwoordelijk is, zijn er spandoeken gemaakt van verschillende groottes en toepassingen. Deze zijn van ongeperforeerde werfdoeken met gaten voorzien om de dertig centimeter.

ComM.Rade - Loyen Stefan

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina