Grafische Vormgeving: Design & Print


Het is het oudste medium dat wij gebruiken maar nog steeds verrassend effectief. Print kan doelgroepen bereiken die digitaal minder toegankelijk zijn. Het zet aan tot interactie: mensen schrijven, vouwen, scheuren en fotograferen graag papieren zaken. Bent u nog niet overtuigd? Denk dan aan de geur van een versgedrukt magazine ...

Onze printmedia bevatten (niet uitsluitend):Voordelen print


Kranten in papiervorm sterven langzaam uit, magazines lees je op de tablet & de brief verliest terrein van de mail! Toch zeggen wij "Print is not dead!". Het is een medium dat zijn doel weet te bereiken op een manier die digitale technieken niet kunnen evenaren. 


Grafische Vormgeving

Bereiken Doelgroep


Met het medium print, kan je bepaalde doelgroepen makkelijker bereiken dan via de digitale weg.


Grafische Vormgeving

Beter Opvallen


Met een goed ontwerp schiet een flyer, folder of brochure er zo uit tussen de andere.


Grafische Vormgeving

Duurzaam Medium


Mensen haken sneller af bij het lezen van digitale media. Print is ook tastbaar en daarmee langer zichtbaar.


Grafische Vormgeving

Crossmedia


Wie aanwezig is op meerdere vormen van media, wordt vaker en sneller herkend door de consument.Werkwijze


Van een simpel idee naar duizenden gedrukte exemplaren ... dat doen we in vier stappen.1. CONCEPT


Wat wilt u bereiken? Wie is uw doelgroep? Eerst beantwoorden we de essentiële vraagstukken die tot het succes van uw print zal leiden. Na deze bespreking ontvangt u ook een eerste prijsschatting.

1. CONCEPT


2. DESIGN


Er is het grafisch ontwerp, hier werken we aan kleur, lettertype, ordening en vormgeving maar we kijken ook naar het product zelf. U kan kiezen uit verschillende materialen, diktes, groottes en eventuele vouwtechnieken.

2. DESIGN


3. PRINT


Is het ontwerp goedgekeurd? Dan gaan we over tot printen! Indien gewenst, dan kan binnen 48 uur een proefdruk geleverd worden.

3. PRINT


4. LEVERING & DISTRIBUTIE


Wenst u het resultaat thuis of op kantoor te krijgen? Geen probleem. Wij beschikken ook over een netwerk dat rechtstreeks huis-aan-huis bij uw klanten kan leveren.

4. LEVERING & DISTRIBUTIE


De start van uw eigen print


U kan niet wachten om een eigen print in de hand te hebben? Contacteer dan Roel en Florian van COMM.RADE voor een eerste vrijblijvend gesprek en kennismaking.


Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Privacy Policy

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
België