Google Ranking

Googelen, iedereen doet het! Voor uw ondermening is het dan ook uiterst belangrijk om goed te scoren in de Google-resultaten met de juiste zoekwoorden. SEO of Search Engine Optimization is daarom een belangrijk begrip in de digitale wereld van 2018. SEO is een verzameling van technieken om uw website hoger te laten scoren, liefst op de eerste pagina van de zoekresultaten, tussen de andere organische resultaten. We optimaliseren uw website zodanig dat de Google-robot u gaat herkennen als vertrouwde business. 

Hoe doen we dat? Wij pakken SEO voor u aan in 4 grote stappen: 

 • SEO Audit:
  We doen een uitgebreide audit van uw website: wat is de laadsnelheid, gebruik je keywords in je metadescription, is er een duidelijke structuur (H1-, H2-,...tags) voor de zoekrobot, zijn je afbeeldingen geoptimaliseerd, werking van de browsercache... Na deze analyse weten we perfect wat de pijnpunten zijn. 

 • On-Page SEO:
  Op basis van de audit gaan we de website technisch helemaal optimaliseren. Bovendien zorgen we voor een duidelijke structuur met de juiste zoekwoorden op de webpagina's zodat de Google-robot begrijpt wat u te vertellen heeft. 

 • Off-Page SEO:
  Linkbuilding blijft ook in 2018 belangrijk voor Google. Hoe meer links er naar jouw website leiden, hoe beter voor de Google-resultaten. De zoekrobot gaat uw website zo beschouwen als een belangrijke bron van informatie. Komen de links van websites die Google beschouwt als zeer goede websites, dan komt dat uw ranking nog eens extra ten goede. Met een goede linkbuildingcampagne zorgen wij ervoor dat uw website stijgt in de resultaten.
 • Blog:
  Google houdt van nieuwe informatie. Wij zorgen op regelmatige basis voor nieuwe content die de juiste zoekwoorden bevat en nauwkeurig links legt naar vooraanstaande websites. Met onze copywriting-skills houden we uw lezers én Google geboeid!

Naast deze 4 stappen nemen we ook graag uw sociale media onder handen. Dat is net dé perfecte combinatie om uiteindelijk een hoge ranking te bereiken in de Google-resultaten. Met een mix van diensten die wij u aanbieden (schrijven van content, branding, de juiste afbeeldingen plaatsen op je Facebookpagina,...) ziet u uw website op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnen.

webdesign


Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
België