Feli Service


ComM.Rade - Feli Service

Auto-pech is één ding; depannage-dienst bellen, papieren van de verzekering in orde maken en hopen dat alles in orde komt. Voor industriële toepassingen is het een nog ingewikkelder verhaal, een klein defect heeft een grote invloed op het werk en kan serieuze vertragingen veroorzaken. Voor gespecialiseerde herstellingen is Feli Service in Borgloon het bedrijf. Naast verhuur van verschillende industriële graaf en reinigingstoestellen, spitsen zij zich nu ook toe op het herstellen van hydraulische slangen en hogedrukreinigers."Dit weekend al meerdere klanten gehad voor verhuur, de doek werkt. Merci jongens!"

- Feli Service -Ontwerp banner

Feli Service voert herstellingen van hydraulische slangen, leidingen en hogedrukreinigers uit. Het bedrijf heeft hiervoor een uitstekende reputatie maar voor de service op gebied van verhuur is het bedrijf minder gekend. Om dit mee onder de aandacht te brengen hebben we een banner gemaakt die langs de weg is geplaatst. Feli Service is gelegen aan een drukke baan en hiermee trekt men vlotjes de aandacht.

ComM.Rade - Feli Service

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina