Eschschloraque


ComM.Rade - eschschloraque

Ruim een halve eeuw lang stonden de ogen van Europa op de stad Berlijn gericht. Toen de Muur viel in 1989, kwamen massa's mensen de grens over en begaven ze zich in wat voor hun toen als 'het vrije westen' werd omschreven. Ook veel kunstenaars begaven zich over de grens om onbevreesd en ongecensureerd hun gevoelens uit te drukken. Bar Eschschloraque is een testament aan die tijd.

In het hartje van Berlijn ligt de Eschschloraque Bar met een sterk team dat deze zaak omtovert tot een waar festijn voor jong en oud. Er worden meerdere kunstvormen door elkaar gegooid op hun podia en de bar op is bezaaid met absurde, postmoderne en psychedelische kunst.


Campagne

Ze werkten samen met verschillende freelancers en bureaus maar we kregen de opdracht om de naam van de Bar bekend te maken doorheen de stad. De tactiek moest passen bij hun imago, een Facebook-campagne zou niet volstaan.

We ontwierpen een sticker die uitgedeeld werd onder verschillende groepen jongeren, die in het holst van de nacht Berlijn hiermee zouden bezaaien. We noemen dat fenomeen 'Urban-slam-marketing'. Uiteindelijk zien mensen die doelloos rondkuieren in de stad hun naam hangen. Verdwaalde zielen of mensen die gewoon eens wat anders willen vinden hun weg naar de bar … maar laat dat nou net hun doelgroep zijn."Impressive work, really excited about the idea!"

- Eschschloraque -


ComM.Rade - eschschloraque
Eschschloraque

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina