Diensten


Grafische Vormgeving: Design & Print

Webdesign


Nieuwe website nodig? COMM.RADE maakt responsive websites. Hoger scoren in Google? Met ons SEO-pakket stijgt uw website in de Google Ranking.

Ik wil meer weten over Webdesign!

Sociale-media: Logo & Huisstijl

Sociale Media


Meer likes en fans nodig op Facebook en Instagram? COMM.RADE onderhoudt uw sociale media en zorgt voor een levendige Facebookpagina.

Wat kunnen jullie op sociale media?

Branding: Logo & Huisstijl

Branding: Logo & Huisstijl


COMM.RADE ontwikkelt een herkenbare huisstijl met logo, passende kleuren en slagzin. Compleet met bestanden, naamkaartjes en emailhandtekening.

Een nieuw ontwerp? Laat zien!

reclame-en-promoties

Reclame & Promoties


Schiet niet met een olifant op een mug! COMM.RADE maakt de campagne die uw bedrijf meer bekendheid geeft, aangepast aan uw budget en mogelijkheden.

vertel meer over reclame & promoties!

Grafische Vormgeving: Design & Print

Grafische Vormgeving: Design & Print


Een nieuwe brochure ontwerpen? Folders deur-aan-deur bezorgen? Een poster voor uw evenement? COMM.RADE creƫert al uw grafische ontwerpen.

Grafische Vormgeving? Dat wil ik zien!

Copywriting

Copywriting


COMM.RADE schrijft de teksten voor uw website, brochure of reclame. In een aantrekkelijke taal weten we elk doelpubliek aan te spreken.

Ik wil meer lezen over copywriting!

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Privacy Policy

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
Belgiƫ