De Rossi Interno


ComM.Rade - De Rossi Interno

De Rossi Interno is een nieuwe interieurzaak gelegen in Leopoldsburg. De naam doet het al vermoeden en het vermoeden klopt, De Rossi is een zaak met Italiaanse roots. Stereotiepen kun je beter vermijden, ook al zijn ze positief, maar deze Italiaan heeft echt gevoel voor stijl."Dit overstijgt al mijn verwachtigingen!"

- De Rossi Interno -Logo met stijl

Een interieur designer moet de klassieke regels van de decoratie respecteren maar toch zijn eigen toets hieraan geven. Deze weerspiegeling hebben we doorgetrokken naar het logo en naamkaartje.

  • Qua kleurgebruik kozen we voor een klassieke combinatie: gebroken wit en zwart. Dezelfde combinatie komt voor bij traditionele maatpakken. Om de eigenzinnigheid van de interieurzaak te benadrukken, zit hier een kleine paarse toets. Denk aan een mooi zwart kostuum met wit gebroken hemd en een paars strikje; tijdloos, klassiek en toch eigenzinnig.
  • De naam De Rossi moet een begrip worden in de wereld van het interieur design. De naam wordt dus verbonden met het logo. Van de naam 'De Rossi' springt 'Rossi' er het meeste uit, die R krijgt een meer prominente plaats in het logo. De 'D' staat om de 'R' in het centrum heen, bij deze letter komt ook een klein paars element voor.
De Rossi Interno

Contact Details

Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Facebook: @ComM.RadeRiemst
LinkedIn: COMM.RADE

Deel Deze pagina

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring