Communicatieteam van COMM.RADE

Ook KMO's en zelfstandigen  ondervinden veel voordelen met een sterke communicatiestrategie en wij helpen jullie binnen dat budget. Communicatie is niet  enkel voor de grote spelers op de markt.

"Een communicatiebureau bestaande uit twee kameraden die samen iets uitbouwen na een wereldreis. Exotisch als we zijn, steken wij onze warme harten in uw KMO of éénmanszaak. Onverwachte uitdagingen niet uit de weg gaan, respect voor datgene wat doeltreffend is, ogen gericht op het commerciële verhaal en, als het kan, een tikkeltje gekkigheid".

Wij geloven in de kracht van de communicatie om meer bekendheid te verwerven, een sterkere positie te veroveren of meer aantrekkingskracht te genereren. Wij helpen u om een sterke band te creëren en te onderhouden met (toekomstige) klanten. Wij realiseren dit via online en offline communicatie activiteiten zoals Webdesign, Sociale MediaPrintReclameBranding en andere.

Roel - Chief Creative Officer

"Ik heb ervaring opgebouwd binnen het communicatieveld bij verschillende bedrijven. Deze kennis neem ik mee voor uw project "
roel_profiel

Florian - Chief Content Officer

"Met mijn frisse en jonge kijk op communicatiediensten ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan betekenen voor onze 'commeraden'."
florian_profiel

COMM.RADE bij Machu Picchu

Vrienden op wereldreis

In het voorjaar van 2016 zijn we allebei op wereldreis vertrokken. Roel begon in de Filipijnen, Florian ging naar Argentinië. Heel wat avonturen, verhalen en maanden later kwamen we elkaar tegen in Quito, Ecuador. Het begin van spectaculaire belevenissen in broederschap.

De mooiste overwinning was misschien wel de trektocht naar een van de zeven wereldwonderen: Machu Picchu. Het is ook hier dat ons idee ontstaan is om de uitdaging aan te gaan en een communicatiebureau op te starten.


Sociale Media

Facebook: @ComM.RadeRiemst
Instagram: @comm.rade
LinkedIn: COMM.RADE

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring