Bolero Ijssalon


ComM.Rade - Bolero Ijssalon

In 1995 opende Ijssalon Bolero haar deuren aan de Grote Steenweg in Zoutleeuw. Meer dan 20 jaar later in 2007 verhuisden zij naar het nieuwe pand ... in dezelfde straat.

Het jarenlange succes van het bedrijf is te wijten aan de hoge standaarden die zij zichzelf opleggen. Het ijs wordt op een ambachtelijke bereid, volgens een oud familierecept, met lokale producten. Versheid en kwaliteit garanderen vergt veel tijd maar het decennia-lange succes maakt het dat waard.

De zaak zelf is meer een stijlvolle en moderne brasserie, dan een ijssalon. Hier wordt aandacht besteed aan het interieur en aan de aankleding. In de zaak hangen o.a. schilderijen die aangekocht kunnen worden."Ik ga jullie zeker vermelden op onze Facebook!"

- Mieke van Ijssalon Bolero -Website

Een leuke website met een ... 'frisse' look. Voor de baas en bazin van Bolero was het belangrijk om over alles controle te hebben. Ons CMS-systeem bij uitstek, modx, is hier uitermate geschikt voor:

  • Er kunnen foto's worden gepost bij de galerij en ijstaarten.
  • De openingsuren zijn afhankelijk van de seizoenen, deze mogen naar believen worden aangepast.
  • Het toevoegen, aanpassen of verwijderen van smaken is mogelijk en kan snel worden afgestemd op de voorraad. 
  • Voor speciale feestdagen of openingsdagen is een kalender ingevoegd

Een online formulier maakt het mogelijk om de bestellingen beter te beheren. Zowel bij ons CMS-systeem en bij het bestelformulier is geen kennis vereist van programmeren.

Neem een kijkje op hun website

Bolero Ijssalon

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina