Bolero Ijssalon

In 1995 opende Ijssalon Bolero haar deuren aan de Grote Steenweg in Zoutleeuw. Meer dan 20 jaar later in 2007 verhuisden zij naar het nieuwe pand ... in dezelfde straat.

Het jarenlange succes van het bedrijf is te wijten aan de hoge standaarden die zij zichzelf opleggen. Het ijs wordt op een ambachtelijke bereid, volgens een oud familierecept, met lokale producten. Versheid en kwaliteit garanderen vergt veel tijd maar het decennia-lange succes maakt het dat waard.

De zaak zelf is meer een stijlvolle en moderne brasserie, dan een ijssalon. Hier wordt aandacht besteed aan het interieur en aan de aankleding. In de zaak hangen o.a. schilderijen die aangekocht kunnen worden.


"Ik ga jullie zeker vermelden op onze Facebook"

- Bolero Ijssalon -Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ComM.Rade is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Contact Details

Telefoon:+32 473 35 85 81 | +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be

Onze maatschappelijke zetel vind je op:
Maastrichtersteenweg 77
3770 Riemst,
Belgiƫ