Blogpagina8 vragen die u NU aan uw webmaster moet stellen!

Gepubliceerd op: 14-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: 8 vragen die u NU aan uw webmaster moet stellen!

Iedere ondernemer wilt dat zijn website op en top in orde is. U kiest ervoor om uw website te laten ontwerpen door een professionele webdesigner, logisch want het gaat om UW merk. Zelf heeft u geen grote kennis van webdesign maar bij de eerste afspraak zit u met een hoop vragen. De antwoorden op deze vragen bevallen u en dus u besluit om voor uw nieuwe website te gaan. Na enkele weken/maanden is de ontwikkeling van uw website net ten einde en Miljard! Nu duiken er opeens enkele vragen op waar u daarvoor niet aan gedacht heeft! Zo heeft u net uw eigen product of dienst opgezocht in Google en pas op pagina drie ziet u uw eigen website verschijnen. Nu stel u zich volgende vraag: Ben ik afgezet?

Lees het volledige artikel

Wees content van uw content (offline & online)

Gepubliceerd op: 05-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Wees content van uw content (offline & online)

Flauwe woordspelingen werken nog steeds!!! Content is een alomvattend begrip voor 'inhoud'. Wat onderscheidt uw flyer, brochure, website, Facebook-pagina van de concurrentie? Of nog belangrijker, wat maakt content tot goede content?

Lees het volledige artikel

Websites! one pager of multi-page, wie wint er?

Gepubliceerd op: 30-07-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Websites! one pager of multi-page, wie wint er?

Er komt veel kijken bij het maken van een website. Uiteindelijk ben je teksten aan het schrijven, mooie afbeeldingen aan het zoeken, kijken waar je welke info wilt plaatsen, etc. Al deze zaken zijn afhankelijk van één keuze. Ga ik voor de klassieke multipage website of kies ik voor de compacte one pager? Heeft u nog nooit gehoord van een one pager of multipage website? Geen probleem, we leggen het graag uit want de keuze tussen deze twee websites bepaalt uiteindelijk hoe uw online aanwezigheid overkomt!

Lees het volledige artikel

Schrijf zelf de beste slogan ooit

Gepubliceerd op: 23-07-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Schrijf zelf de beste slogan ooit

Op 21 juli 1969 sprak Neil Armstrong de legendarische woorden "Dat is een kleine stap voor de mens, een grote sprong voor de mensheid". Het is misschien wel de beroemdste zin uit de 20ste eeuw. Over de oorsprong en uitspraak zijn nog enkele discussies maar het is een zin die een sentiment uitdrukt. Miljoenen mensen keken mee naar het moment en die woorden beschreven perfect het moment. Ook bedrijven proberen met hun slogans op gevatte, humoristische of literaire manieren hun strategie en aanbod te verwoorden. Hier zijn enkele tips die iedere KMO op weg kan helpen.

Lees het volledige artikel

Organiseer een goed Facebook event!

Gepubliceerd op: 16-07-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Organiseer een goed Facebook event!

Volgens een Facebook event gaan op 20 september duizenden mensen Area 51 bestormen. Aan de hand van de reacties kan u afleiden dat het om een grap gaat. Hoewel er slechts enkele 'duizenden' op aanwezig staan, heeft het event een grote bekendheid vergaard. Hier zijn tips hoe u sociale media kan inzetten om een goed event te organiseren?

Lees het volledige artikel

Zelf een nieuwsbrief maken, hoe gaat dat?

Gepubliceerd op: 08-07-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Zelf een nieuwsbrief maken, hoe gaat dat?

Een nieuwsbrief is de ideale manier om klanten te bereiken en relaties met partners te onderhouden. Toch schrikt het veel ondernemers af. Velen weten niet over wat ze moeten schrijven, welk programma ze moeten gebruiken en trouwens ... met die nieuwe GDPR-wet, een nieuwsbrief schrijven, mag dat nog?

Lees het volledige artikel

Sociale Media

Facebook: @ComM.RadeRiemst
Instagram: @comm.rade
LinkedIn: COMM.RADE

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring