BlogpaginaSmakelijke reclame bij Bicky Burger

Gepubliceerd op: 22 Mar, 2019
Blogartikel van COMM.RADE: Smakelijke reclame bij Bicky Burger

Ons team telt één vegetariër maar verder zijn wij een absolute fan van Bicky Burger. Toch zagen wij laatst een reclame van Bicky Burger passeren op onze sociale media waarvan wij dachten "curieus".

Lees het volledige artikel


Budweiser & Internationale Vrouwendag

Gepubliceerd op: 13 Mar, 2019
Blogartikel van COMM.RADE: Budweiser & Internationale Vrouwendag

In ons vorige blogartikel kon je lezen hoe fout websites konden zijn in de jaren 90. Wat doe je wanneer je als merk echt fout bent geweest? Niet zozeer het onschuldige “niet kijken naar mijn gênante kapsel”, maar echt fout!

Lees het volledige artikel


11 webdesigntrends uit de 90's

Gepubliceerd op: 08 Mar, 2019
Blogartikel van COMM.RADE: 11 webdesigntrends uit de 90's

Met nostalgie blikken we terug naar de jaren 90. Websites waren toen meer een sleur dan een hulpmiddel. Stijlvol bestond niet maar oerlelijk noemde we het ook niet. Hier zijn elf webdesigntrends uit de jaren 90 die voorgoed voorbij zijn!

Lees het volledige artikel

Contact Details

Telefoon: +32 486 96 04 56
Email: info@commrade.be
Website: www.commrade.be
Adres: Maastrichtersteenweg 77, Riemst
Facebook: @ComM.RadeRiemst

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring

Deel Deze pagina