BlogpaginaHoe vind ik een goede webhosting?

Gepubliceerd op: 10-10-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Hoe vind ik een goede webhosting?

Het maken van een website is makkelijk, hem online & veilig houden iets anders. Waar moet u naar uitkijken als u op zoek gaat naar een goede webhosting? We geven tips op gebied van veiligheid, snelheid, service en optimalisatie voor zoekmachines.

Lees het volledige artikel

SEO, raak hoger in Google

Gepubliceerd op: 17-09-2019
Blogartikel van COMM.RADE: SEO, raak hoger in Google

We gebruiken de term SEO zo vaak dat we soms het volgende vergeten; "Snapt iedere ondernemer wat SEO is?". De meesten hebben de term al eens zien verschijnen maar op de vraag "weet u wat SEO inhoudt?" is het antwoord "nee". Jammer want SEO is het antwoord op de vraag die iedere ondernemer zich online stelt; "hoe raak ik nummer één op Google?".

Lees het volledige artikel

Facebook, Instagram of Linkedin? Welke wordt het?

Gepubliceerd op: 27-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Facebook, Instagram of Linkedin? Welke wordt het?

Aanwezigheid op social media is een vereiste maar de vraag is: "Welke wordt het?". Zitten er niet enkel jongeren op Instagram, is Facebook niet stervende en is LinkedIn niet enkel voor CEO's? 

Lees het volledige artikel

Het Vlaamse Canon voor ondernemers

Gepubliceerd op: 21-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Het Vlaamse Canon voor ondernemers

De Vlaamse Regering zit met de handen in het haar. Het schrijven van de Vlaamse Canon; een overzicht van 50 historische gebeurtenissen, lijkt voor de één onbegonnen, voor de ander zinloos werk. Wij schreven deze week een canon van 50 begrippen die iedere ondernemer vandaag moet kennen.

Lees het volledige artikel

8 vragen die u NU aan uw webmaster moet stellen!

Gepubliceerd op: 14-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: 8 vragen die u NU aan uw webmaster moet stellen!

Iedere ondernemer wilt dat zijn website op en top in orde is. U kiest ervoor om uw website te laten ontwerpen door een professionele webdesigner, logisch want het gaat om UW merk. Zelf heeft u geen grote kennis van webdesign maar bij de eerste afspraak zit u met een hoop vragen. De antwoorden op deze vragen bevallen u en dus u besluit om voor uw nieuwe website te gaan. Na enkele weken/maanden is de ontwikkeling van uw website net ten einde en Miljard! Nu duiken er opeens enkele vragen op waar u daarvoor niet aan gedacht heeft! Zo heeft u net uw eigen product of dienst opgezocht in Google en pas op pagina drie ziet u uw eigen website verschijnen. Nu stel u zich volgende vraag: Ben ik afgezet?

Lees het volledige artikel

Wees content van uw content (offline & online)

Gepubliceerd op: 05-08-2019
Blogartikel van COMM.RADE: Wees content van uw content (offline & online)

Flauwe woordspelingen werken nog steeds!!! Content is een alomvattend begrip voor 'inhoud'. Wat onderscheidt uw flyer, brochure, website, Facebook-pagina van de concurrentie? Of nog belangrijker, wat maakt content tot goede content?

Lees het volledige artikel

Sociale Media

Facebook: @ComM.RadeRiemst
Instagram: @comm.rade
LinkedIn: COMM.RADE

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van COMM.RADE is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ComM.Rade.

Lees hier onze Cookie- & Privacyverklaring